Beko DFN 6833 – masina de spalat vase

Beko DFN 6833 este un ajutor in bucataria unei familii cu multi membri, care nu au timp cu spalatul vaselor.

Design-ul masinii de spalat vase Beko DFN 6833 este unul modern, aceasta asortandu-se cu orice fel de mobilier de bucatarie.

In centru, pe usa, se afla situat panoul digital de control, de aici iti poti selecta programul dorit si vei vedea cat timp a mai ramas din programul selectat pe display-ul LCD.

Incarcarea se face frontal, in interior vei vedea sertarele pentru vase si tacamuri, acestea fiind de diferite dimensiuni.

Sertarul de jos este dedicat vaselor de dimensiuni mari deoarece se poate inalta, tot aici vei vedea si suportul pentru tacamuri, acesta se poate muta s-au il poti scoate cand vei spala recipiente mari. Pe sertar poti aseza: oale cu capacitate de 6 si 8 kg, cratite cu coada lunga si tavi.

In sertarul din mijloc se pot aseza farfurii de dimensiuni medii si mici, cesti de cafea, pahare de suc si vin, acest sertar se poate regla cu ajutorul accesoriilor atasate pe el.

Olele si vasele foarte murdarepot fi curatate la masina de spalat vase, la programul intensiv de 70 grade Celsius. Acest program incalzeste apa la o temperatura ridicata de 70 grade Celsius si dispune de cicluri suplimentare de clatire cu apa fierbinte.

O functie utila este cea  AutoProgram, aceasta iti va evalua gradul de murdarie de pe vase si, in functie de cat de murdare sunt vasele, isi va selecta automat temperatura si timpul necesar pentru spalarea lor. Aceasta functie va utiliza un minim de curent electric, apa si detergent.

Pentru vasele cu un grad mediu de murdarie poti sa folosesti programul ecoClean, apa este incalzita la o temperatura de 50 grade Celsius, avand un consum minim de energie electrica.

Cu programul Mini 30 de minute, apa este incalzita la temperatura de 35 grade Celsius, la acest program poti spala vasele putin murdare cum ar fi: paharele de vin, suc, cestile de cafea sau farfuriile de alune si tort.

Masina de spalat vase Beko are in dotare un senzor care detecteaza gradul de murdarie de pe vase si isi va programa automat cantitate de apa necesara spalarii.

Functia Child Lock blocheaza panoul de comanda pentru a preveni modificarea programului atunci cand copiii se vor juca la panoul de control al masinii de spalat vase.

Daca nu ai multe vase de spalat poti sa folosesti programul Incarcare la Jumate, asa nu trebuie sa astepti sa se adune mai multe vase ca sa utilizezi masina.

Masina de spalat vase Beko DFN 6833

Detalii suplimentare

In functie de gradul de murdarie aflat pe vase poti sa alegi temperatura dorita deoarece aceasta masina are 6 nivele de temperatura si 8 programe de spalare.

Nu trebuie sa-ti mai stergi vasele ca sa le asezi in dulapul de bucatarie, acum le poti scoate uscate din masina de spalat vase cu ajutorul programului de uscare.

Clasa de consum al masini de spalat vase este A+, iar la ciclurile de spalare sau uscare clasa de consum este A.

Dimensiunile masinii de spalat vase sunt: inaltime 85 cm, latime 59,8 cm si adancime 57 cm.

Este o masina silentioasa cu nivelul de zgomot de 45 decibeli, poti sta in bucatarie si sa-ti iei pranzul in liniste fara sa fi deranjat de zgomot.

Pret:

Masina de spalat vase Beko DFN 6833 este recomandata familiilor care doresc sa-si usureze munca in bucatarei si sa faca economie la apa si energie electrica.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *