Beko DU7133GA0 – uscator de rufe cu condensare

Beko DU7133GA0 este un uscator de rufe destinat persoanelor care nu au timp, dar nici spatiu unde sa-si usuce rufele.

Uscatorul de rufe Beko DU7133GA0 are un design clasic si o capacitate de incarcare de 7 kg.

Incarcarea se face frontal. Deasupra hubloului se afla butonul de selectare a programelor de uscare. In partea dreapta, langa selectorul de programe, este situat display-ul care iti va indica cat timp a mai ramas din programul de uscare, iar langa display se afla butonul de pornire/oprire.

Uscatorul are 2 compartimente de colectare, unul este pentru colectarea scamelor si prafului, vei ramane surprins sa vezi cat de multe scame si praf va aduna dupa rufele tale si in acelasi timp vei sesiza cat de moi si pufoase sunt la atingere hainele, iar celalalt compartiment este pentru colectarea apei rezultate in urma  uscarii rufelor.

Clasa de consum din care face parte uscatorul de rufe este clasa B, acesta avand un consum anual de 4,17 kwh.

Ca si dimensiuni uscatorul masoara: 84,6 cm inaltime, 59,5 cm latime si 60,9 cm adancime.

Uscatorul de rufe este dotat cu senzor de umiditate, acest senzor  iti va scurta din timpul programului selectat in functie de gradul de umiditate al rufelor fara sa-ti lase haine umede.

Astfel, intr-o ora sau mai putin, vei avea hainele uscate gata de pus in sifonier, fara sa aiba miros de aer inchis, mirosul balsamului de rufe se pastrandu-se pe haine.

uscator rufe Beko DU7133GA0

intra aici pentru detalii suplimentare

Un program des utilizat este cel anti-sifonare, nu trebuie sa-ti faci griji ca, dupa oprirea uscatorului, rufele tale se vor sifona, acest program este folosit in special pentru tricouri, jeansi, camasi si chiar pentru bluze cu o tesatura delicata.

Uscatorul de rufe are un program special pentru camasi, acest program va usca camasile la o temperetura scazuta, astfel incat sa nu deterioreze tesatura, asa vei prelungi viata articolelor de imbracaminte.

Dupa terminarea programului de uscare pe care l-ai setat uscatorul te va anunta printr-un senmal sonor. Poti sa setezi volumul semnalului sonor sau sa-l dezactivezi in functie de ce preferinta ai.

Pret:

Uscatorul de rufe Beko  DU7133GA0 este recomandat familiilor si persoanelor care vor sa-si usuce rufele mai igienic si care doresc sa economiseasca spatiu si timp cu uscarea acestora.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *