Beko CSG 62110 DX – aragaz cu aprindere electrica

Beko CSG 62110 DX este un aragaz cu desing modern recomandat persoanelor care isi doresc o bucatarie utilata cu gust.

Plita aragazului Beko  CSG 62110 DX  este din inox si are 4 arzatoare, 2 medii, unul mic si unul mare. La baza plitei intalnim butoanele arzatoarelor, timer-ul si butoanele pentru aprinderea becului la cuptor, grill, rotisor si butonul de scanteie.

Apriderea acestui aragaz este electrica, iar butonul de aprindere a becului la cuptor este folosit si pentru pornirea motorului la rotisor. In timp ce folosesti grill-ul, becul va sta aprins, asa vei vedea cum se va prezenta preparatul tau.

Aragazul este prevazut cu un sistem de siguranta, in caz de se va stinge accidental flacara unui arzator sau a cuptorului se va intrerupe alimentarea cu gaz.

La aprinderea arzatoarelor sau cuptorului trebuie sa astepti aprovimativ 8-10 secunde pana se va aprinde, aceasta fiind o masura de siguranta impotriva copiilor care se joaca pe la aragaz.

Usa cupotorului este fabricata din sticla rezistenta, asa vei vedea cand o sa fie gata mancarea sau preparatele de patiserie.

Peretii laterali ai cuptorului sunt izolati astfel nu-ti vei face griji ca nu va coace bine. In momentul cand folosesti rotisorul de recomandat este sa folosesti panoul de protectie a butoanelor.

Beko CSG 62110 DX - aragaz

intra aici pentru detalii suplimentare

Sub cuptor se afla sertarul de depozitare a cratitelor, oalelor de dimensiuni medii si mici, asa vei mai economisi loc in dulapul din bucatarie cu depozitarea lor, iar in locul pe care il ocupau acestea acum poti depozita altceva.

Dupa ce ai instalat aragazul, inainte de a gati la plita sau cuptor, de preferat ar fi sa-l lasi sa arda aproximativ 40 de minute ca sa elimine stratul de protectie anticoroziune. Acest strat de protectie este din ulei, iar in momentul cand va arde va degaja fum si miros neplacut.

Pret:

Beko CSG62110DX este recomandat familiilor si persoanelor care isi doresc sa aiba in bucataria lor un aragaz modern la un pret accesibil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *