Philips HD7546 – cafetiera inox

Iubitorii de cafea se vor indragosti de cafetiera Philips HD7546, aceasta salvand timp pretios cu preparea cafelei.

Cafetiera Philips HD7546 are un design modern, este confectionata din otel inoxidabil si plastic si se va potrivi perfect in bucataria ta.

Butonul de pornire/oprire ce se afla situat la baza cafetierei va facilita utilizarea aparatului, acesta are inclus un LED care se va aprinde in momentul in care se prepara cafeaua.

In spatele cafetierei se afla rezervorul de apa cu o capacitate de 1,2 litri.

In momentul cand sa terminat de preparat cafeaua cafetiera se va opri automat. Nu trebuie sa te grabesti sa bei cafeaua calda deoarece cana cafetierei este termorezistenta.

Sitemul anti-picurare va impiedica scurgerea cafelei pe plita in momentul in care doresti sa-ti torni o ceasca cu cafea, iar cafetiera este in functiune.

Cana iti va pastra cafeaua calda in jur de 4 ore dupa preparare. Aceasta cafetiera poate face maxim 15 cesti de cafea. In momentul cand ai mai multi invitati nu mai trebuie sa prepari de doua ori cafea pentru ai servi.

Suportul de filtru este detasabil, asa poti vedea cata cafea vei pune la preparat. Daca doresti sa ai o cafea fara prea mult zat poti sa folosesti filtre de hartie.

Cafetiera Philips HD7546

intra aici pentru detalii suplimentare

Aceasta cafetiera are un sistem de stocare a cablului, dupa terminarea cafelei din cana poti apasa butonul din spate pentru srangerea cablului, asa nu te va incomoda daca aceasta se afla pe masa sau blatul de bucatarie. Lungimea cablului de alimentare este de 88 cm.

Dimensiunile acestei cafetiere sunt: 37,5 cm inaltime, 22,1 cm latime si 25,5 cm adancime, aceasta cantareste 2 kg.

Pret:

Cafetiera Philips HD7546 este recomandata familiilor numeroase, care iubesc cafeaua si care beau mai mult de o ceasca cu cafea pe zi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *