Indesit BIAA 13P – Combina frigorifica clasa A+

Indesit BIAA 13P este creata pentru familiile care isi doresc o combina frigorifica incapatoare pentru a depozita la rece mai multa mancare.

Combina frigorifica Indesit BIAA 13P are o capacitate totala de 303 litri si face parte din clasa energetica A+.

Capacitatea frigiderului este de 213 litri, acesta este pozitionat deasupra congelatorului si este compartimentat in 3 rafturi.

Compartimentele sunt confectionate din sticla rezistenta asa ca nu trebuie sa-ti faci griji in momentul cand vei pune in frigider un vas de volum mai mare.

La baza frigiderului sunt pozitionate cele 2 sertare de legume si fructe, ce sunt confectionate dintr-un plastic de buna calitate.

Compartimentele frigiderului sunt ajustabile, le poti muta sau scoate in momentul in care vrei sa pui la rece un vas sau o oala mai mare.

In partea de sus a frigiderului se gaseste butonul de selectare a temperaturii, aceste este usor de utilizat.

Pe usa frigiderului sunt pozitionate 4 rafturi, cel de jos este dedicat sticlelor de dimensiuni mari, toate rafturile sunt ajustabile si le poti regla cum doresti.

Usa frigiderului are manerul incorporat, acesta nu te va incomoda in momentul cand vrei sa deschizi usa si nici nu te vei lovi in clipa cand treci pe langa frigider si ai mainele ocupate.

Usa frigiderului este reversibila, deschizatura standard fiind pe dreapta. Daca iti este mai usor sa ai deschizatura usi pa stanga o poti muta fara probleme.

Combina frigorifica Indesit BIAA 13P

intra aici pentru detalii suplimentare

In momentul cand spatele frigiderului va ingheta nu trebuie sa-ti faci griji ca s-a defectat, acesta o sa se dezghete singur deoarece dispune de un sistem de dezghetare automat. Pe peretele din spate al frigiderului se va observa o tija, aceasta are rolul de opri impuritarile din apa dezghetarii care se va prelinge in orificiul de colectare.

Congelatorul combinei frigorifice este compartimentat in 3 sertare, doua dintre sertare se vor trage spre exterior, acestea sunt cel din mijloc si cel de jos, primul compartiment este fix.

Pe cele 2 sertare de jos, deasupra manerului de prindere, sunt pozitionate suporturile de gheata, acestea sunt detasabile pentru ca tu sa poti sa le umpli cu apa.

Capacitatea combinei frigorifice este de 90 litri.

Aceasta combina frigorifica are un singur compresor, daca doresti sa dezgheti congelatorul se va dezgheta si frigiderul, nu se poate face dezghetarea separat.

Pret:

Combina frigorifica Indesit este recomandata persoanelor care isi doresc un frigider si un congelator cu un volum mare, dar la un pret acceptabil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *