Tefal FreeMove FV9970 – Fier de calcat fara fir

Tefal FreeMove FV9970 va face calcatul mult mai usor si comod datorita lipsei firului.

Lipsa firului iti da o libertate mare de manevrare a fierului Tefal FreeMove FV9970, poti calca in locuri care inainte iti erau inaccesibile.

Acest fier de calcat are un design modern, fiind usor de manevrat. Avand o putere de 2600W, fierul se poate folosi in 3-4 secunde de la pornire deoarece se incalzeste foarte repede.

Pe maner sunt situate doua butoane – unul pentru abur si unul pentru stropire, pe care le poti utiliza ori de cate ori doresti sa indepartezi o cuta. Sub maner se afla pozitionat butonul Turbo, prin apasarea lui o sa dai un jet puternic de abur.

Pe baza se afla selectorul de programe usor de utilizat. In partea din fata se va observa rezervorul de apa cu o capacitate de 0,250 litri.

Fier de calcat fara fir Tefal FreeMove FV9970

intra aici pentru detalii suplimentare

Chiar daca acest fier beneficiaza de functia anti-calcar, de recomandat ar fi sa folosesti apa distilata pentru a preveni depunerea de calcar sau anumite defectiuni.

Nu trebuie sa-ti faci griji ca fierul se va raci si nu ai reusit sa calci, acesta isi mentine caldura timp de 30 de secunde dar poti sa calci pana la 50 de secunde deoarece talpa nu se raceste repede.

Fierul se reincarca de fiecare data cand este asezat in suport, asa vei avea timp sa aranjezi haina pana vei reincepe calcatul.

Suportul fierului de calcat se prinde usor de masa, trebuie sa fii atent cand il fixezi, in momentul cand vei aseza fierul in suport sa nu alunece s-au sa se desprinda de pe masa. Lungimea cablului de alimentare a suportului este de 1,8m, chiar daca suportul are cablu fierul il poti folosi la o distanta accesibila de suport.

Talpa fierului este Gliss, aceasta aluneca pe haine si indeparteaza cu usurinta cutele.

Pret:

Recomand acest aparat celor care isi doresc un fier de calcat fiabil si usor de manevrat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *