Samsung MS23F301TAK – Cuptor cu microunde fiabil

Samsung MS23F301TAK este un cuptor cu microunde care te ajuta sa economisesti timp cu incalzirea mancarii, dezghetarea carnii sau alte tipuri de congelate.

Cuptorul cu microunde Samsung MS23F301TAK are un design modern, fiind vopsit in negru si argintiu acesta se va potrivi cu orice tip de mobila de bucatarie.

Usa cuptorului cu microunde este din sticla rezistenta de culoare neagra, transparenta cu un model cu linii foarte fine, acest model nu te va afecta atunci cand vrei sa privesti in interior.

In partea dreapta sunt situate butoanele pentru setarea programului dorit.

Butonul pentru setarea timpului se afla sub butoanele de setare a programelor, sub acesta, in partea stanga, se afla butonul de economisire de energie electrica atunci cand cuptorul se afla in standby, iar in dreapta este situat butonul de oprire/pornire.

Deasupra panoului de control este situat display-ul LED, pe care se va afisa timpul ramas din program si ora setata. Culoarea lumini display-ului este albastra.

Samsung MS23F301TAK - cuptor microunde Samsung

intra aici pentru detalii suplimentare

Interiorul cuptorului cu microunde este invelit in Ceramic Emanel, material care se curata foarte usor cu o laveta uda. Interiorul este antibactreian, iar invelisul de ceramica se zgarie destul de greu, de preferat ar fi sa se mentina curatenia in interior sa nu capete un miros neplacut.

Incalzirea mancarii se face uniforma, nu-ti va ramane nici o parte rece din mancare, iar vasul in care se afla mancarea nu se va arde, de recomandat ar fi sa nu se foloseasca vase metalice.

Functia de decongelare isi face treaba cu brio, in functie de cat de inghetata este carnea iti vei seta minutele la cuptorul cu microunde.

Acest cuptor dispune de posibilitarea de anulare a avertismentului sonor, acesta este benefic in momentul cand te trezesti prea dimineata si vrei sa-ti incalzesti micul dejun si nu doresti sa trezesti restul familiei.

Cuptorul are o capacitate de 23 litri, cu o putere de 800W.

Ca dimensiuni cuptorul masoara: 48,9 cm inaltime, 39,2 cm adancime, 27,5 cm latime, ca si greutate cuptorul cantareste 13 kg.

Pret:

Cuptorul cu microunde Samsung MS23F301TAK este recomandat persoanelor care nu au rabdare cu dezghetarea carnii si nici timp cu incalzirea mancarii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *