Whirlpool AWS 61012 – Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense

Whirlpool AWS 61012 este o masina de spalat rufe fiabila, cu o capacitate de incarcare de 6kg si 1000 de rotatii pe minut, ce face parte din clasa de consum A++.

Dimensiunile compacte recomanda masina Whirlpool AWS 61012 celor care nu dispus de un spatiu prea mare de montare, masina masoara: 84.5 cm inaltime, 59.5 cm latime, 45 cm adancime.

Incarcare se face frontal, deschizatura hubloului este pe partea stanga, cuva este confectionata din polipropilena, iar tamburul este din otel inoxidabil.

Deasupra hubloului se afla butonul pentru selectarea programelor. In partea stanga este situat compartimentul pentru detergent si balsam, iar in parte dreapta se gaseste display-ul LED care iti va indica cat timp a mai ramas din programul pe care la-i setat pentru spalat.

Aceasta masina de spalat rufe are o functie speciala numita Clean+. In cazul in care folosesti aditivi specili pentru scoaterea petelor functia Clean+ va mari performantele fiecarui aditiv folosit. Functia Clean+ va da randament si la temperaturi joase.

Whirlpool AWS 61012 - masina spalat rufe

intra aici pentru detalii suplimentare

Nivelul de zgomot la spalare este de 59 decibeli, iar nivelul de zgomot la centrifugare este de74 decibeli.

Printre programele de spalare se regasesc: program rapid, program prespalare, program bumbac, program Jeans, program lana, program sintetice, program usor de calcat, program matase/perdele si program clatire intensiva.

Programul Rapid va fi cel mai utilizat program acesta permitand spalarea unei cantintati reduse de rufe intr-un timp scurt (30 minute).

Pret:

Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61012 este recomandata familiilor care nu au suficient spatiu in apartament.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *