Arctic ANK305+ – Combina frigorifica clasa A+

Arctic ANK305+ este o combina frigorifica incapatoare creata pentru utilizatorii casnici, pentru familiile numeroase care au nevoie de mult spatiu de depozitare pentru alimente.

Combina frigorifica Arctic ANK305+ are o capacitate totala de 294 litri, capacitatea frigiderului fiind de 204 litri. Frigiderul este pozitionat deasupra congelatorului, este compartimentat in 3 rafturi si are un sertar special pentru fructe si legume.

Sertarul pentru legume si fructe este pozitionat la baza frigiderului si este confectionat dintr-un plastic de calitate.

Compartimentele frigiderului sunt ajustabile, in caz ca vei vrea sa bagi la rece ceva de marime mai mare poti scoate un compartiment.

In partea de sus este situat termostatul, de aici iti poti seta temperatura pe care o doresti sa o mentii in frigider.

Pe usa combinei frigorifice se afla 4 rafturi si suportul pentru oua pe care le poti pozitiona cum doresti in functie de marimea recipientelor. Raftul de jos este destinat sticlelor de dimensiuni mari.

Usa frigiderului are manerul incorporat, asa ca nu-ti vei face probleme ca vei trage prea tare sau ca vei lovi peretele.

Usa este reversibila, poti sa-i schimbi pozitia daca doresti sau iti vine mai usor sa ai deschiderea pe partea stanga. Tot ce trebuie sa faci este sa schimbi elementele ce tin usa in partea dreapta si mutate in stanga.

Garniturile usilor contin aditivi care previn formarea mucegaiului si bacteriilor.

Arctic ANK305+ - combina frigorifica

intra aici pentru detalii suplimentare

Congelatorul este compartimentat in 3 sertare. Dezghetarea cogelatorului se face manual. Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta inghetarii, sertarele nu vor fi afectate deoarece doar peretii congelatorului vor ingheta.

Capacitatea congelatorului este de 87 litri.

Aceasta combina frigorifica are un singur compresor. Congelatorul nu se poate dezgheta separat de frigider.

Clasa din care face parte combina frigorifica este A+, cu un consum anual de 268 kWh.

Pret:

Combina frigorifica Arctic este recomandata familiilor care is doresc un frigider si congelator cu volun mare dar la un pret accesibil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *