Uscator de rufe 6th Sense Whirlpool AZB8785 – caracteristici constructive

Uscatorul de rufe Whirlpool AZB8785 te ajuta sa economisesti timp si spatiu cu uscarea hainelor.

Acest uscator de rufe are o capacitate de incarcare de 8kg.

Incarcarea se face frontal. Deasupra hubloului se afla butonul pentru selectare programelor de uscare. In partea stanga a butonului de selectare a programelor se afla display-ul LCD pe care se afiseaza timpul de uscare. Sub display sunt situate butoanele pentru selectatea functiilor mai des folosite si cea de siguranta impotriva copiilor.

Uscatorul poate fi folosit si ca masina de spalat, compartimentul pentru detergent se afla in partea dreapta a butonului de selectare a programelor. In timpul spalari uscatorul are clasa de consum A, clasa consumului in timpul uscari hainelor este B, avand un consum anual de 4,74 kwh.

Ca si dimensiuni uscatorul masoara: 84,5 cm inaltime, 59,6 cm latime si 63,2 cm adancime.

Uscator de rufe 6th Sense Whirlpool

intra aici pentru detalii suplimentare

Uscatorul de rufe are 2 sertare pentru colectare, unul pentru strangerea scamelor, parului si prafului si unul pentru colectarea apei in timpul uscarii rufelor. Uscatorul de rufe se poate conecta direct pe scurgere ca sa nu mai golesti de fiecare data sertarul de colectare a apei cand il utilizezi.

Cel mai utilizat program al uscatorului de rufe este al-6-lea simt. Aceast program ajusteaza timpul de uscare in momentul functionari, in functie de kg de haine sau gradul de umiditate.

Astfel, intr-o ora si jumantate sau mai putin vei avea hainele uscate, gata de strans si pus in sifonier, fara sa aiba miros de ars sau aer inchis.

Un alt program des utilizat este cel de anti-sifonare, astfel nu-ti vei face griji ca dupa oprirea uscatorului de rufe hainele tale se vor sifona, acest program este folosit in special pentru camasi, tricouri, tesaturi mai delicate si chiar jeansi.

Pret:

Uscatorul de rufe Whirlpool AZB8785 este recomandat persoanelor care nu dispun de spatiu pentru a-si usca rufele sau sunt plecati mai mult timp de acasa si au nevoie de haine curate intr-un timp scurt.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *