Philips HR2100/00 – blender accesibil si fiabil

Blenderul Philips HR2100/00 este aparatul electrocasnic care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei familii care iubeste mancarea sanatoasa, fresh-urile de fructe si supele creme.

Avand un design clasic, blanderul se va potrivi in orice bucatarie.

Motorul cu puterea de 400W va permite maruntirea rapida a legumelor tari (morcovul, telina) si fructelor (mere, mango si citrice).

Pentru o functionare mai eficienta a blenderului se recomanda adaugarea de lighide, altfel legumele si fructele nu vor fi tocate fin s-au exista riscul sa se blogheze lama.

Cana blenderului are capacitatea de 1,250 litri, este confectionata din plastic rezistent si este usor de curatat. Gura de scurgere a canii are un design nou ce nu permite scurgerea sucurilor dupa turnarea in pahar, iar manerul are un sistem de prindere confortabil si sigur.

Philips HR2100

intra aici pentru detalii suplimentare

Lama blenderului este confectionata din otel inoxidabil, aceasta este detasabila pentru a fi curatata mai usor.

La baza blenderului se gaseste butonul de viteze ce va permite reglarea gradului de maruntire pe 3 trepte.

Viteza 1 se poate folosi pentru tocarea mai mare. Viteza 2 pentru piureuri, supe creme, smooti-uri, shake-uri, pateuri si pentru fresh-uri de fructe. Viteza 3 sau Turbo poate fi utilizata atunci cand vrei sa amesteci rapid anumite ingrediente.

In timpul functionari blenderul nu se va misca din locul pe care l-ai pus datorita picioarelor anti-alunecare care adera la blatul de bucatarie.

Pret:

Cu blenderul Philips HR2100/00 economisesti timp cu maruntirea legumelor, fructelor s-au prepararea de sucuri pentru invitati.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *