Star-Light CTD-612SS – Cafetiera digitala

Cu cafetiera Star-Light CTD-612SS te vei bucura in fiecare dimineata de o cafea calda si gustoasa, fara sa-ti faci griji ca nu ai timp sa o savurezi.

Cafetiera va putea fi programata astfel incat, atunci cand te vei da jos din pat, cafeaua proaspat facuta sa te astepte in bucatarie.

Cafetiera este fabricata din otel inoxidabil, are un design modern si se va potrivi in orice bucatarie.

Ecranul LCD este pozitionat frontal, acesta este flancat de butoanele care vor permite selectarea: orei, minutelor, pornirea/oprirea si programarea cafetierei. Lumina ecranului LCD este de culoare albastra.  Atunci cand nu prepara cafeaua, pe ecran va aparea ceasul.

Cafetiera este dotata cu timer, o poti seta la ce ora doresti sa ai cafeaua gata si nu este necesar sa stai langa ea, in acest timp poti sa te ocupi de alta activitate care necesita mai multa atentie sau poti merge linistit la culcare stiind ca nu va trebui sa te trezesti cu 10 minute mai devreme.

Star-Light CTD-612SS - cafetiera

intra aici pentru detalii suplimentare

Rezervorul de apa are capacitatea de 1,5 litri, accesul pentru umplerea lui este foarte facil.

Cafetiera este dotata cu picioruse cauciucate, acestea vor impiedica alunecarea sau daramarea accidentala a acesteia de pe blatul sau masa unde este pozitionata.

Filtru lavabil permanent se curata usor la spalare. Cana cafetierei este voluminoasa, fiind ideala pentru o familie numeroasa iubitoare de cafea.

Pret:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *