Beko WMB71031M – Masina de spalat rufe Beko

Beko WMB71031M este o masina de spalat rufe fiabila, cu o capacitate de 7 kg si 1000 de rotatii, ce face parte din clasa de consum A+.

Masina de spalat masoara 84 cm inaltime, 60 cm latime si 50 cm adancime. 

Incarcarea se realizeaza prin partea frontala, hubloul avand deschiderea in partea stanga. Deasupra hubloului se gasesc compartimentele pentru detergent si balsam, butonul pentru selectarea programelor si display-ul LCD.

Butonul de selectare a programelor va permite selectare dintr-un numar de 11 programe de spalare. Pe display va apare afisat timpul ramas de spalare, dar si temperatura si viteza de rotatie. Temperatura si rotatiile vor putea fi selectate actionand butoanele aflate sub display.

Tot sub display se gasesc si tastele care vor permite blocarea panoului de comanda, astfel nu va trebui sa-ti faci griji in cazul in care copii isi vor face de lucru la masina, aceasta isi va continua ciclul de spalare.

Nivelul zgomotului la centrifugare este de 72 decibeli, iar zgomotul in timpul spalarii de 60 decibeli.

Beko WMB71031M - masina de spalat rufe

intra aici pentru detalii suplimentare

Cel mai utilizat program de spalare va fi Daily Express, acesta va permite spalarea rapida a unei cantintati reduse de rufe, cu un grad de murdarie redus.

Cu programul Dark Care se pot spala hainele de culoare inchisa fara a fi puse in pericol de decolorare.

Printre programele de spalare din care poti alege se numara: Baby Care, Stoarcere+Evacuare, Clatire, Daily Express, Bumbac, Lana, Sintetice, Spalare manuala, Extra-clatire, Prespalare si programul Mix.

Pret:

Daca vei alege sa cumperi masina de spalat rufe prezentata pe scurt in randurile de mai sus pana la data de 30 iunie 2016 vei beneficia de 5 ani garantie.

Pentru garantia suplimentara va trebui sa inregistrezi produsul intr-un formular special de pe site-ul Beko.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *