Tefal Supergliss FV4492 – Fier de calcat accesibil

Fierul de calcat Tefal Supergliss FV4492 este unul dintre cele mai vandute si apreciate fiare de calcat pe care-l poti cumpara.

Fierul de calcat are un design modern, fiind usor de manevrat. Avand o putere de 2300 W, fierul se poate folosi intr-un timp scurt de la pornire deoarece se incalzeste repede.

Datorita suportului de asezat, fierul de calcat este mult mai stabil in pozitie verticala, acum iti poti aseza haina linistita pana vei reincepe calcatul.

Cu ajutorul selectorului iti vei alege programul dorit in functie de delicatetea hainelor, incepand de la matase pana la stofa. In partea din fata a manerului se afla butoanele de abur si de stropire pe care le poti utiliza cu mai multa usurinta in timpul calcatului pentru indreptarea unei cute greu de indepartat.

Tefal Supergliss FV4492_1

intra aici pentru detalii suplimentare

Tot in partea din fata se afla si rezervorul de apa cu o capacitate de 0,270 litri. In rezervor se va observa si tija anti-calcar pe care o poti curata. Intre butoane si rezervor se afla sitemul auto-curatare care se va folosi la sfarsitul calcatului pentru a elimina apa ramasa in rezervor, evitandu-se astfel defectarea componentelor interne.

Pentru evitarea problemelor cum ar fi: picurarea s-au depunerile de calcar de preferat ar fi folosire apei demineralizate.

Datorita talpii Ultragliss Diffusion fierul de calcat aluneca pe haine facand calcatul mult mai usor.

Lungime cablului de alimentate este de 2 metri,  acesta iti va permite o mobilitate destul de mare, nefiind conditionat de amplasarea prizei.

Pret:

Recomand fierul de calcat prezentat pe scurt in randurile de mai sus doamnelor care au nevoie de un produs fiabilil si cu un design modern care sa le usureze activitatile casnice.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *