Beko RDSE465K20W – frigider cu doua usi si capacitate de 437 l

Celor care-si doresc un frigider nou, cu doua usi si capacite de 437 litri, le recomand frigiderul Beko RDSE465K20W.

Frigiderul este format din doua corpuri, congelatorul fiind dispus deasupra, si are urmatoarele dimensiuni: 185 cm inaltime, 70 cm latime si 64.8 cm adancime. Cele doua usi au deschiderea pe partea dreapta, manerele fiind integrate in partea superioara, respectiv inferioara, a fiecarei usi.

Congelatorul este compartimentat in doua, are volumul de 115 litri si capacitatea de a congela 5.5 kg in 24 ore. Compartimentele congelatorului nu sunt prevazute cu sertare speciale, accesul la acestea realizandu-se direct, prin simpla deschidere a usii.

Frigiderul are volumul net de 465 litri, acesta este compartimentat in 4 rafturi si contine un compartiment special pentru legume si fructe. Rafturile sunt realizate din sticla si vor putea fi reasezate dupa dorinta fiecaruia pentru a permite o depozitare corespunzatoare a alimentelor.

Pe usa frigiderului se gasesc dispuse 4 suporturi de diferite dimensiuni. Garnitura de pe usi contine aditivi speciali care vor preveni formarea bacteriilor.

Beko RDSE465K20W- interior

intra aici pentru detalii suplimentare

Doar compartimentul frigiderului este iluminat prin intermediul unui LED. Frigiderul face parte din familia energetica A+ avand un consum de 349 kWh/an.

Atunci cand curentul electric va fi intrerupt frigiderul isi va mentine temperatura interioara pentru aproximativ 20 ore.

La capitolul accesorii, frigiderul va fi insotit de un suport pentru oua si o tava pentru gheata.

Pret:

Frigiderul Beko prezentat pe scurt in randurile de mai sus este creat pentru consumatorii casnici care nu dispus de un spatiu foarte mare in locuinta si nu-si doresc un frigider cu o capacitate de peste 500 litri.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *